Καρδίτσα: Ικανοποίηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις εσωκομματικές διαδικασίες

Τρία μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία από την Καρδίτσα εξελέγησαν μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπή του κόμματος κατά τις εκλογικές διαδικασίες. Στις εκλογές ψήφισαν σχεδόν 1.500 Καρδιτσιώτες και στην Κεντρική Επιτροπή εξελεγησαν ο Θωμάς Καλιάς, ο Βασίλης Καραγιάννης και η Ελένη Γερούκη.

Σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρονται:
Την Κυριακή 15 Μαΐου, δεκάδες χιλιάδες πολίτες σε όλη τη χώρα συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης της συλλογικής ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας, ενίσχυσαν μαζικά το κόμμα, τριπλασιάζοντας τις οργανωμένες του δυνάμεις, και έστειλαν ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής.
Μετά από τρία χρόνια διακυβέρνησης του τόπου από τη Ν.Δ., αριστεροί, προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες έστειλαν τον «λογαριασμό» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την τραγική διαχείριση της πανδημίας, για την ισοπέδωση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, για την ασφυξία των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, για την αδράνεια στη λήψη ουσιαστικών μέτρων ανάσχεσης της ακρίβειας και των αυξήσεων στο ενεργειακό κόστος, για τη διανομή του πλούτου του λαού σε συγκεκριμένα συμφέροντα, είτε μέσα από κάθε λογής λίστες είτε μέσω των απευθείας αναθέσεων ύψους 7 δισ. ευρώ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ένα κόμμα των μελών, ένα κόμμα ανοιχτό, μαζικό, λαϊκό, συνεχίζει τον αγώνα για τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές και τον σχηματισμό μιας ισχυρής προοδευτικής διακυβέρνησης, που αποτελεί ανάγκη της κοινωνίας.
Ως Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 1.500 περίπου αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες του νομού μας, ήδη εγγεγραμμένα αλλά και νέα μέλη, που προσήλθαν στη διαδικασία και ψήφισαν. Μια διαδικασία, η οποία, εκτός των άλλων, τριπλασίασε τις οργανωμένες μας δυνάμεις στην περιοχή.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις εφορευτικές επιτροπές των έξι εκλογικών τμημάτων του νομού και όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση μιας δύσκολης διαδικασίας.
Με ενισχυμένες δυνάμεις και ενότητα, τόσο στον νομό Καρδίτσας όσο και πανελλαδικά, συνεχίζουμε και εντείνουμε τον αγώνα”
.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος