Διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα: Σήμερα κηδεύονται τα δύο αδέλφια (video)

Στις 10:30 το πρωί η  τελευταία πράξη του δράματος, με θύματα δύο νεαρά αδέρφια που δολοφονήθηκαν άγρια, το βράδυ της Δευτέρας, στη Μακρινίτσα.

Τα δύο παιδιά αποχαιρετούν συγγενείς και φίλοι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου της Μακρινίτσας.

Στο μεταξύ, η υπεράσπιση του 31χρονου δράστη που δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και τον κουνιάδο του, θα ζητήσει να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ο 31χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή, μεθαύριο Παρασκευή στις 12:30. Ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τι έκανε και το πληροφορήθηκε από τους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν.

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών στην ΕΡΤ

“Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο φερόμενος ως δράστης της διπλής δολοφονίας στη Μακρινίτσα τελέστηκαν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση”, δήλωσε στην ΕΡΤ η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου. “Θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον πελάτη μου” τονίζει ο συνήγορoς του φερόμενου ως δράστη Δημήτρης Βούλγαρης.

Τραγική ειρωνεία… Xθες επρόκειτο να συζητηθεί η αίτηση που είχε καταθέσει, από τον Ιανουάριο ήδη, η άτυχη 28χρονη κοπέλα για ακούσια νοσηλεία του 31χρονου λόγω της κακοποιητικής και εν γένει επικίνδυνης συμπεριφοράς του.

Ήταν προμελετημένο, λέει ο πατέρας των θυμάτων

Ο πατέρας των θυμάτων μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ είπε ότι ο φερόμενος ως δράστης “είχε απειλήσει ότι θα θρηνήσουμε θύματα”. “Ζήλευε υπερβολικά την κόρη μου” είπε και πρόσθεσε ότι την Πέμπτη είχε χτυπήσει και τον ίδιο και την κόρη του που προσπάθησε να τον προστατεύσει, μπαίνοντας στη μέση.

Ρεπορτάζ: Ελένη Ραυτοπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος