Αμετανόητος ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα – Εικόνες από το σπίτι όπου έγινε το έγκλημα – Μαρτυρία (video)

Aπολογείται αυτή την ώρα στον ανακριτή (14:32) ο δράστης του διπλού φονικού χθες το βράδυ στη Μακρινίτσα. Πρόκειται για έναν άνδρα 31 ετών, πρώην σύζυγο της 28χρονης που μαχαίρωσε θανάσιμα, όπως και τον αδελφό της 30 ετών μέσα στο πατρικό τους σπίτι στη Μακρινίτσα. Ελαφρά τραυματισμένη είναι η μητέρα των δύο αδελφών.

Το φονικό έγινε γύρω στις οκτώ το βράδυ όταν ο 31 ετών άνδρας πήγε στο σπίτι των πεθερικών του όπου ζούσε και η πρώην σύζυγος με το 2,5 ετών παιδάκι τους, και η οποία είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του συζύγου της, καθώς η σχέση τους δεν πήγαινε καλά και υπήρχαν συχνοί διαπληκτισμοί.

Τη Δευτέρα η 28χρονη είχε ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση και την προστασία της οικογένειας της με την επιβολή περιοριστικών μέτρων. Ωστόσο μετά τις απαραίτητες συστάσεις ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος, ενώ λίγες ώρες αργότερα πραγματοποίησε το άγριο φονικό.

Αμετανόητος ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα – Εικόνες από το σπίτι όπου έγινε το έγκλημα – Μαρτυρία (video)Λίγο μετά τις 7:30 το βράδυ της Δευτέρας 5 Απριλίου έφτασε από τον Βόλο στην Μακρυνίτσα ο δράστης, απειλώντας ότι θα τους σκοτώσει. Η οικογένεια κατάφερε αρχικά να κλειδώσει τις πόρτες του σπιτιού. Ο πατέρας της 28χρονης με το 2,5 ετών παιδί της στον πάνω όροφο του σπιτιού, η 28χρονη μαζί με την μητέρα της και την ηλικιωμένη γιαγιά, στο ισόγειο. Εκεί έδωσαν κυριολεκτικά μάχη με τον 31χρονο δράστη και πρώην σύζυγο της 28χρονης. Ο δράστης μετά από έντονο καυγά μαχαίρωσε την πρώην σύζυγο η οποία κατέληξε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο, ενώ μαχαίρωσε θανάσιμα και τον 30χρονο αδελφό της που κλήθηκε από διπλανό χωριό όταν ακούστηκαν από γείτονες οι φωνές στο σπίτι, και πήγε να βοηθήσει.

Ο δράστης δηλώνει αμετανόητος, ενώ κατάφερε να μπει μέσα στο σπίτι  της οικογένειας σπάζοντας ένα τζάμι μεταξύ των δύο σιδηρολοστών που είχε τοποθετήσει η οικογένεια στην πόρτα για να την ασφαλίσει.

Συγκλονισμένη μια οικογενειακή φίλη μιλά στην κάμερα της ΕΡΤ για τα μέτρα που είχε λάβει η οικογένεια και τον φόβο που προκαλούσε στην 28χρονη ο πρώην σύζυγός της. “Καταστραφήκαμε” με αυτά τα λόγια περιγράφει την δολοφονία των δύο νέων, ενώ γεμάτη συγκίνηση περιγράφει την αγωνία που έζησε όταν την ειδοποίησαν να τρέξει στο σπίτι για να βοηθήσει. “Τα παιδιά αυτά μεγάλωσαν στο σπίτι μου” λέει κλαίγοντας.

Αμετανόητος ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα – Εικόνες από το σπίτι όπου έγινε το έγκλημα – Μαρτυρία (video)Ο δράστης διέφυγε με το αυτοκίνητο του και κατευθύνθηκε προς μια αγροικία που έμενε προς την περιοχή μεταξύ Άνω Λεχωνίων και Αγίου Βλασσίου για να συλληφθεί γύρω στις 9:30 μ.μ. από την αστυνομία. Η 28χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία αλλά έφτασε όταν ήδη ήταν αργά.

Λέγεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα μετά και από ένα ατύχημα που είχε. Η άτυχη γυναίκα  δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στα πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, κάτι που του επέφερε ακαριαία τον θάνατο.

Η κηδεία των δύο παιδιών

Κηδεύονται αύριο τα δυο αδέλφια από τη Μακρινίτσα που δολοφονήθηκαν χθες. Οι γονείς του 30χρονου Γιώργου Τσάπα και της 28χρονης Κωνσταντίνας, συγγενείς και φίλοι, θα τους πουν το τελευταίο “αντίο” αύριο Τετάρτη 7 Απριλίου, στις 10:20 το πρωί, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου της Μακρινίτσας.

Ρεπορτάζ: Φρόσω Παύλου – Ελένη Μανώλη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος