Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου θα συνεχίσει να διεκδικεί έμπρακτη στήριξη από τους θεσμικούς φορείς

Γενική συνέλευση οργάνωσε στην Τρίπολη η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου. Υπήρξαν εγκρίσεις του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της διοίκησης του Κώστα Βινατσέλα, καθώς και της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής. Ακόμα, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν την στιβική οικογένεια.

Έγινε, ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα των κριτών, στα θέματα των αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και των αγώνων. Κατατέθηκαν διάφορες προτάσεις για διοργάνωση νέων αγώνων, ενώ, υπήρξε ενημέρωση για τους καινούργιους αγώνες που έρχονται. Στον απολογισμό του έτους 2025, κατατέθηκαν οι δράσεις της διοίκησης. Επίσης, έγινε υπενθύμιση των αγώνων που έγιναν. Πιο συγκεκριμένα, έγιναν τα διασυλλογικά πρωταθλήματα (5 όμιλοι, 4 φάσεις), η 4η φάση του Κ 14 στην Τρίπολη, τα διασυλλογικά Κ 16 και Κ 18, το περιφερειακό ανωμάλου δρόμου (2 φάσεις, Ερμιόνη), το Run Greece της Σπάρτης, το Φεστιβάλ ρίψεων της Τρίπολης, οι αγώνες στίβου ” Γ. Ρουμπάνης ” της Τρίπολης, το Λούης Τσάτουμας street long jump της Καλαμάτας, τα Θώδεια του Λουτρακίου, ο μαραθώνιος της Μεσσήνης το Tripolis Christmas Run, ο ημιμαραθώνιος των Άνω Δολιανών, το Σκιρίτιδα Run (Αρκαδία), το Stymphalia lake run, ο Αργολικός δρόμος, το βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην του Άστρους. Υπήρξε σύμπνοια στη συνέλευση και διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία, η συνέργεια και η προσπάθεια για το γενικό καλό του στίβου της Ένωσης.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, θα συνεχίσει να εργάζεται για την ανάπτυξη της βάσης και θα συνεχίσει να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να βγουν καλοί αθλητές και καλές αθλήτριες, ώστε τα παιδιά αυτά, να στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες και να πετύχουν διακρίσεις που θα βοηθήσουν τα σωματεία τους, αλλά και τους ίδιους τους εαυτούς τους. Η Ένωση, θα επιχειρήσει να έρθει σε επαφή και διάλογο, με όλους τους θεσμικούς και τους αυτοδιοικητικούς φορείς, ώστε να στηριχθούν οι αγώνες και οι μετακινήσεις των σωματείων. Τέλος, θα συνεχίσει να «πιέζει», ώστε να βελτιωθούν οι στιβικές εγκαταστάσεις , αλλά και να δημιουργηθούν και νέες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος