Δήμος Τυρνάβου: Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου με θέμα: «Αντιμετώπιση κινδύνων ενόψει χειμερινής περιόδου 2021-2022». Στόχος της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων και η προετοιμασία όλων για μια ομαλή χειμερινή περίοδο.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκε ο σχεδιασμός και ο καθορισμός των ρόλων όλων των φορέων, ώστε να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέματα πολιτικής προστασίας κατά την ερχόμενη χειμερινή περίοδο, και ιδιαίτερα όσον αφορά την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων και κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό. Επίσης τονίστηκε ότι κύριο μέλημα όλων πρέπει να είναι ο συντονισμός, η ετοιμότητα και η έγκαιρη αντιμετώπιση των όποιων φαινομένων προκύπτουν.
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν: οι Αντιδήμαρχοι Τυρνάβου Κων/νος Χρυσοβέργης και Χριστόφορος Κατσαρός, ο Αντιπύραρχος Δ/της Α΄ ΠΣ Λάρισας Γεώργιος Βαρδάτσικος, ο Διοικητής ΑΤ Τυρνάβου Αστυνόμος Α΄ Σεραφείμ Μπίρδας, ο Ταγματάρχης ΜΧ του 730ΤΜΧ Αμπελώνα Γεώργιος Μερεντίτης, ο Δασάρχης Λάρισας Αστέριος Γκάτσικος, ο Δ.Σ. Θωμάς Κόμπος, η Γ.Γ. Δήμου Τυρνάβου Ελένη Ζαρόγιαννου, ο Δ/ντης Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Τυρνάβου Δημήτριος Γερακίνης, η Δ/ντρια Περιβάλλοντος Δ. Τυρνάβου Θεοδώρα Γιουβρή, ο Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΤ Σακελάρης Απόστολος, ο Πρ/μενος Τμ. Μελετών & Εκτέλεσης Έργων ΔΕΥΑΤ Κων/νος Παπαϊωάννου, ο εκπρόσωπος ΕΠΟΜΕΑΑ Δημήτριος Τσάλτας και ο δημοτικός υπάλληλος του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Πουρνάρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος