Κοζάνη: Οι άμεσες προτεραιότητες της Νέας διοίκησης της Ε.Π.Σ  

Την  στήριξη  για την ένταξη των τοπικών σωματείων ποδοσφαίρου στο Μητρώο αναγνώρισης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού,  με βάση το νέο αθλητικό νόμο, καθώς και την καθιέρωση κινήτρων, προκειμένου να δημιουργηθούν νέες ομάδες  στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής, έθεσε ως άμεσες προτεραιότητες, ο Νέος Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ) Π.Ε Κοζάνης, Γιάννης Αποστόλου, σε συνέντευξη του , στην ΕΡΤ Κοζάνης.

Ο  κ. Αποστόλου, τόνισε ότι «η  Ε.Π.Σ  Κοζάνης, θα πληρώσει δικηγόρο και ειδικό φοροτεχνικό για να βοηθήσει στην δύσκολη διαδικασία ένταξης των ποδοσφαιρικών σωματείων  στο μητρώο, αφού  από τα  45 ενεργά σωματεία  της  Ένωσης, μόνο τα 17 έχουν ενταχθεί μέχρι τώρα στο μητρώο, ενώ άλλα 10  έχουν προχωρήσει τις σχετικές διαδικασίες».

Κοζάνη: Οι άμεσες προτεραιότητες της Νέας διοίκησης της Ε.Π.Σ  

Ο Νέος Πρόεδρος της  Ε.Π.Σ  Κοζάνης, άσκησε  κριτική στην προηγούμενη διοίκηση της Ένωσης , υπογραμμίζοντας  ότι «δεν βοήθησε τα ποδοσφαιρικά σωματεία, να  μπουν  στο μητρώο και να αναγνωριστούν, παρά  τις συνεχείς παρατάσεις που έχουν δοθεί».

Σε ότι  αφορά  την  κατάσταση των σωματείων , επεσήμανε ότι «ο στόχος της Ε.Π.Σ  Κοζάνης είναι να βοηθήσει τις ομάδες να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να επανέλθουν» , ενώ παράλληλα σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τους  Δήμους, θα επιχειρηθεί να θεσπισθούν συγκεκριμένα κίνητρα, για την δημιουργία νέων τοπικών ποδοσφαιρικών ομάδων, στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης  Μαυρίδης  

 

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος