Εορδαία: Διαμαρτυρία με αυτοκινητοπομπή την Παρασκευή για το παρατεταμένο lockdown

Διαμαρτυρία για το παρατεταμένο lockdown διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας-Εορδαίας, την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, με αυτοκινητοπομπή που θα ξεκινήσει στη 1 μετά το μεσημέρι από τη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας για να καταλήξει στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας όπου και θα επιδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας στον περιφερειάρχη.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, την οποία συνυπογράφουν και άλλοι επαγγελματικοί φορείς της περιοχής, «διαμαρτυρόμαστε όλοι μαζί για την αξιοπρέπεια μας που έχουμε χάσει, την αγωνία για τις Επιχειρήσεις μας, την Εορδαία που πεθαίνει. Είμαστε κλειστά τρεισήμισι μήνες και νοιώθουμε ότι έχουμε διαγραφεί από τον χάρτη».

Οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία θα πρέπει να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, να φέρουν μαζί τους άδεια κυκλοφορίας από το «Εργάνη», να φορούν υποχρεωτικά μάσκα, σε κάθε όχημα να επιβαίνουν μόνο δύο άτομα, δε θα πρέπει να προκαλούν συνωστισμό, και να ακολουθούν την υποχρεωτική πορεία. Οι φορείς που στηρίζουν την κινητοποίηση είναι, εκτός του Εμπορικού Συλλόγου, το ΕΒΕ Ν. Κοζάνης, ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνη, το Σωματείο χώρων Εστίασης, ο Σύλλογος Κομμωτών- Κουρέων Εορδαίας, ο Σύλλογος Επισκευαστών Εορδαίας, και το Εργατικό Κέντρο Εορδαίας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Mαίρη Κεσκιλίδου 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ