Ξεκίνημα με μάσκες και δώρα για τους 29 μαθητές της Οργάνης από το Δ’ Σ.Σ.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους 29 μαθητές και μαθήτριες και τους τέσσερις δασκάλους του δημοτικού σχολείου Οργάνης στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Για μια ακόμη φορά το 4ο Σ.Σ. βρέθηκε στο πλευρό τους. «Ο Στρατός μας στηρίζει πάρα πολύ. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δεν μας ξέχασε. Μας ενίσχυσε με δέκα υπολογιστές, δύο προτζέκτορες και τρεις ντουλάπες» αποκάλυψε ο διευθυντής του Δ.Σ. Αχμέτ Αρναούτ μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες».

Ξεκίνημα με μάσκες και δώρα για τους 29 μαθητές της Οργάνης από το Δ’ Σ.Σ.
Ο διευθυντής του Δ.Σ. Αχμέτ Αρναούτ μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» ευχαρίστησε το Δ’ ΣΣ

Ο κος Αχμέτ Αρναούτ βρίσκεται για 14η συνεχή χρονιά στο ίδιο σχολείο. «Όταν πρωτοήρθα η αυλή είχε τσιμέντο, τώρα έχει τοποθετηθεί πλαστικός τάπητας,παράλληλα ενισχύσαμε τη λειτουργία του με την σύγχρονη τεχνολογία. Να είναι καλά ο Ελληνικός Στρατός και οι δωρητές που δεν μας ξεχνάνε.» δήλωσε προσθέτοντας : «Πάντα βεβαίως χρειάζεται ψάξιμο και από τη δική μας πλευρά. Όπως χρειάζεται να έχουμε, και την έχουμε, την στήριξη των προϊσταμένων μας, διαχρονικά τώρα γι αυτό και τους ευχαριστώ όλους που όντως μας στηρίζουν.»

Αίτημα, όπως τονίζει ο κος Αρναούτ, είναι η ενίσχυση του σχολείου με έναν καθηγητή της Πληροφοριακής για να μπορέσουν να δημιουργήσουν μια αίθουσα με υπολογιστές.
Όσον αφορά στον κορονοϊό; «Ο κορονοϊός καλπάζει και η Οργάνη δεν εξαιρείται από τα «πρέπει» που θα πρέπει να ακολουθηθούν» δηλώνει προσθέτοντας ότι:«Είναι μια δύσκολη χρονιά,αλλά θα τα καταφέρουμε και εμείς οι άνθρωποι θα είμαστε νικητές». Όπως παραδέχτηκε «είναι δύσκολη η τήρηση των μέτρων προστασίας από τους μικρούς μαθητές, που φορούν τις μάσκες”αλλά δήλωσε αισιόδοξα ότι θα τα καταφέρουν όλοι μαζί. Μην παραλείποντας ο ακούραστος και δημιουργικός πάντα διευθυντής να ζητήσει απλά και χαμογελαστά “να μην ξεχνά κανείς την περιοχή του.”
Φώτο:Αχμέτ Αρναούτ ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος