Συνεχίζονται αύριο Παρασκευή τα rapid test σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Στην Ξάνθη, στο Κέντρο Υγείας στο ISOBOX, στην οδό Ανδρέα Δημητρίου 1, 08:30-14:00.
Και στη Ροδόπη, στη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, Υψηλαντου και Συμεωνιδη γωνια, Κομοτηνή, 09:00-14:00, στο Δημοτικό Κτίριο Βενιζέλου, Βενιζέλου 51, Κομοτηνή, 09:00-14:00 και στις Σάπες, από τις 09:00 έως τις 14:00.
Σύμφωνα με ενημέρωση του ΕΟΔΥ η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.
Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος