Κομοτηνή: Αποτελέσματα rapid test σε Ροδόπη και Ξάνθη

Διακόσια rapid test πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ξάνθη. Εντοπίστηκαν 10 θετικά κρούσματα (5%) αφορούν σε 7 άνδρες και 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 22 έτη.

Επίσης 117 rapidtest στη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας στην Κομοτηνή με 7 θετικά (5.98%) αφορούν σε 4 άνδρες και 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 18 έτη. 63 rapidtest στο Δημοτικό κτίριο της Βενιζέλου με 2 θετικά (3.17%) αφορούν σε 1 άνδρα και 1 γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 21 έτη και 23 αρνητικά rapid test στις Σάπες.
Στην Κομοτηνή από τη Δευτέρα 13 μέχρι την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου θα γίνονται έλεγχοι:
• Στη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας τις ώρες 09:00 με 14:00.
• Στο ισόγειο του Δημοτικού Κτιρίου της Οδού Βενιζέλου 51 τις ώρες 09:00 με 14:00.

Και στην Ξάνθη: από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, από τις 08:30 έως τις 14:00, θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test, στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Ξάνθης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος