Κομοτηνή: 15 rapid test κορονοϊού- 1 θετικό

Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον γενικό πληθυσμό που προγραμμάτισε ο Δήμος Κομοτηνής, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19. Σήμερα Πέμπτη έγιναν από δύο συνεργεία του ΕΟΔΥ τεστ ανίχνευσης αντιγόνων του νέου κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, η μία κινητή μονάδα πραγματοποίησε 15 τεστ στην παλιά Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής και βρέθηκε 1 θετικό και η άλλη πραγματοποίησε 60 τεστ στην πλατεία Ειρήνης και βρέθηκε ένα θετικό.

Κομοτηνή: 15 rapid test κορονοϊού- 1 θετικόΑύριο 2 Απριλίου, οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα γίνουν στην Πλατεία Ειρήνης τις ώρες 10:00 με 15:00 και την Παλιά Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής (Σαμοθράκης 12, πλατεία ΧΕΝ), τις ώρες 11:00 με 14:00. Επιπλέον, από την ερχόμενη Δευτέρα 5 Απριλίου το ένα από τα δύο συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς του Δήμου Κομοτηνής και θα γίνονται έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου μέσα από το αυτοκίνητο (drive through rapid tests αντιγόνου covid-19).

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033 και προσέρχονται γνωρίζοντας τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ ενώ χρειάζεται να δίνουν τον αριθμό του κινητού τους ώστε να ενημερώνονται για το αποτέλεσμα. Τη διαδικασία στηρίζει το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος