Στην Κέρκυρα ο Γ. Ραγκούσης: “Πολυσυλεκτικά και όχι κομματικά τα ψηφοδέλτιά μας στην Αυτοδιοίκηση”

“Η ανάγκη πολιτικής αλλαγής και οι 6 εθνικές προτεραιότητες του προγράμματος  ΣΥΡΙΖΑ” ήταν το αντικείμενο ομιλίας που πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Γιάννης Ραγκούσης στην αίθουσα του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου.

Στην Κέρκυρα ο Γ. Ραγκούσης: “Πολυσυλεκτικά και όχι κομματικά τα ψηφοδέλτιά μας στην Αυτοδιοίκηση”Στην Κέρκυρα ο Γ. Ραγκούσης: “Πολυσυλεκτικά και όχι κομματικά τα ψηφοδέλτιά μας στην Αυτοδιοίκηση”

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το πρωί της Κυριακής, ο κ. Ραγκούσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των κερκυραίων στη συγκεκριμένη πολιτική εκδήλωση, καλώντας τις προοδευτικές δυνάμεις σε συσπείρωση ενόψει των κρίσιμων βουλευτικών και αυτοδιοικητικών εκλογών. Οι νέοι άνθρωποι, όπως τόνισε, “θα βρεθούν και πάλι στην πρώτη γραμμή των πολιτικών εξελίξεων αλλά και προάσπισης των δημοκρατικών κατακτήσεων που φαίνεται να τίθενται υπό αμφισβήτηση μετά τις αποκαλύψεις περί υποκλοπών στις επικοινωνίες πολιτικών προσώπων, δημοσιογράφων, επιχειρηματικών κ.α.”

Στην Κέρκυρα ο Γ. Ραγκούσης: “Πολυσυλεκτικά και όχι κομματικά τα ψηφοδέλτιά μας στην Αυτοδιοίκηση”Ως προς τη σύσταση των ψηφοδελτίων που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.  ανέφερε ότι αυτά θα διαμορφωθούν στο μεγαλύτερο μέρος τους εως τον Ιανουάριο. Ως προς την Αυτοδιοίκηση, δήλωσε ότι όπως έχει αποφασιστεί, οι επιλογές δεν θα περιοριστούν σε αμιγώς κομματικά πλαίσια. Στόχος, όπως είπε, “δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσει κομματικά ψηφοδέλτια, ακόμη και στις Περιφερειακές εκλογές αλλά να στηρίξει προοδευτικές κινήσεις που μπορούν να δώσουν λύσεις στις τοπικές κοινωνίες”. Επανέλαβε μάλιστα, αυτό που είχε δηλώσει στη Βουλή, ότι “η δυνατότητα που δίνει ο εκλογικός νόμος να βγει Δήμαρχος ή Περιφερειάρχης από τον πρώτο γύρο, αν συγκεντρώσει ποσοστό 43%, μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε οι προοδευτικές δυνάμεις να μην λειτουργήσουν με προοπτική συνεργασίας στον δεύτερο γύρο αλλά να κάνουν συμμαχίες που θα επιτρέψουν την εκλογή των υποψηφίων τους από την πρώτη Κυριακή”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος