Κέρκυρα: Θερμαινόμενη αίθουσα για τους άστεγους στις Κουλίνες

Τη διάθεση θερμαινόμενης αίθουσας για τη προσωρινή φιλοξενία των άστεγων πολιτών σε περιπτώσεις χαμηλών θερμοκρασιών, σε Δημοτικό κτίριο στις Κουλίνες από την Πέμπτη 20 έως και την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022, κάνει γνωστή ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων.

Οι ώρες λειτουργίας του θερμαινόμενου χώρου θα είναι από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 8:00 το πρωί της επόμενης ημέρας. Η θερμαινόμενη αίθουσα βρίσκεται στο δημοτικό κτίριο που στεγάζεται η Υπηρεσία του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, στον οικισμό Κέρκυρα ΙΙΙ του ΟΕΚ, στην περιοχή Κουλίνες της Δ.Ε. Κερκυραίων. Το κτίριο βρίσκεται στην πόλη της Κέρκυρας, είναι εύκολα προσβάσιμο, είτε με αστική συγκοινωνία (νούμερο 8 & νούμερο 11, στάση Κουλίνες), είτε με τα πόδια.

Οι δημότες που θα προσέλθουν στο χώρο θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα προστασίας για τη μη διασπορά του κορονοϊού COVID – 19.

Η πληροφόρηση των πολιτών παρέχεται στο τηλέφωνο 2661038320 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τις 8:00 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι.

Σχετική ανακοίνωση βρίσκεται αναρτημένη στους χώρους των ακόλουθων δομών στο Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων:

”Κέντρο ημερήσιας φροντίδας αστέγων”, στη διεύθυνση Σολωμού 11.
”Κοινωνικά παντοπωλεία και παροχή συσσιτίου Δήμου Κέρκυρας” στη διεύθυνση Μητροπολίτου Μεθοδίου και Κολοκοτρώνη 3.
“Κέντρο Κοινότητας”, Ισόγειο κατάστημα του κτιρίου του Δημοτικού Θεάτρου επί της οδού Σταμάτιου Δεσύλλα.

Η δράση γίνεται στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής και της προστασίας της δημόσιας υγείας του Δήμου και την ευγενική συμμετοχή των εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στις περιπτώσεις που παρατηρείται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος