Κέρκυρα: Στην πατρώα γη το “τελευταίο αντίο” στον Γιώργο Δρυ

Κέρκυρα: Στην πατρώα γη το “τελευταίο αντίο” στον Γιώργο ΔρυΣτη γενέτειρά του, τον Ποταμό Κέρκυρας, κηδεύθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 7 Ιουνίου 2021 ο επί σειρά ετών βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργός Γιώργος Δρυς.

Φίλοι και συγγενείς ακολούθησαν την αυτοκινητοπομπή που ξεκίνησε από τη Σπιανάδα και κατέληξε στον Ι.Ν. της Υ.Θ. Ελεούσης στον Ποταμό.

Κέρκυρα: Στην πατρώα γη το “τελευταίο αντίο” στον Γιώργο Δρυ

Στην εξόδιο ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριος ενώ εκτός από τις οικογένειες της Α. Κουρτελέση και της Β. Ροκόφυλλου, παρέστησαν οι τρεις βουλευτές του νησιού, η Περιφερειάρχης, οι Δήμαρχοι, πολιτικοί του φίλοι, γνωστοί κερκυραίοι και απλός κόσμος που θέλησε να πει το τελευταίο αντίο, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που επιβάλει η πανδημία.

Κέρκυρα: Στην πατρώα γη το “τελευταίο αντίο” στον Γιώργο Δρυ

Τον επικήδειο λόγο εκφώνησε ο στενός του φίλος και συνεργάτης Γιώργος Φαναριώτης ενώ το «τελευταίο αντίο» απεύθυναν επίσης οι Κ. Σκούρτης, Μεθ. Παπικινός, Σπ. Σπύρου και Σπ. Πουλής. Συγκινητική υπήρξε η αναφορά στο πρόσωπό του από τις δύο θυγατέρες του, Ιωάννα και Μαρία. Η σορός του οδηγήθηκε στον οικογενειακό του τάφο σκεπασμένη με την ελληνική σημαία υπό τους ήχους της Φ.Ε. Μάντζαρος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος