Κέρκυρα: Ποιοι εκλέγονται στη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ

Ο Σπύρος Παντελιός είναι και επίσημα πρόεδρος της νέας ΔΕΕΠ ΝΔ Κέρκυρας, μετά το εκλογικό θρίλερ της περασμένης Κυριακής. Σε 1.949 μέλη του κόμματος που ψήφισαν είτε δια ζώσης είτε ηλεκτρονικά, ο κ. Παντελιός έλαβε 917 ψήφους ενώ ο κ. Αντώνης Χαρίτος 847.

Στη νέα ΔΕΕΠ εκλέγονται οι εξής:

Ανδρέας Μέριανος 608
Κώστας Αγάθος 562
Σταυρούλα Δοβανά 519
Γιώργος Ραράκος 484
Παναγιώτης Καλόγερος 465
Δημήτρης Βλαχόπουλος 338
Ξενοφών Πουλής 319
Χαρίκλεια Μανάτου 228
Βίκυ Ζάχου Σπάτουλα 118
Σταματέλα Τσιριγγάκη 59

Εξαιτίας της ποσόστωσης υπέρ των γυναικών, εκτός οργάνου μένει ο κ. Στέφανος Σπάτουλας με 216 ψήφους. Επίσης στη θέση του κ. Βασίλη Μελίδη με 296 ψήφους λαμβάνει ο Αντώνης Χαρίτος.

Σπ. Παντελιός – Στέφανος Γκίκας

Ο κ. Σπύρος Παντελιός, μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας δήλωσε ότι στόχος του θα είναι η ενότητα της κομματικής οργάνωσης, η συνεργασία μεταξύ των στελεχών και η δυναμική διεκδίκηση της προώθησης των τοπικών ζητημάτων στους κεντρικούς φορείς.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στ. Γκίκας σε μήνυμά του, μεταξύ άλλων αναφέρει:  «Από σήμερα όλα αλλάζουν. Υπάρχει ένας καινούριος πρόεδρος στην τοπική οργάνωση, υπάρχουν Πρόεδροι ΔΗΜΤΟ και εκλεγμένα μέλη. Όλων το μέλημα είναι να κινηθεί το κόμμα ενωμένο για την επόμενη νίκη που θα έρθει, όποτε γίνουν οι επόμενες εθνικές εκλογές και όλων μας ο αγώνας θα είναι για ένα πιο δυνατό και ισχυρό κόμμα εδώ στην Κέρκυρα. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι υπάρχει ΝΔ και η ΝΔ θα είναι ισχυρή και δυνατή στον νομό την επόμενη περίοδο».

Αξιοσημείωτο υπήρξε εξάλλου το γεγονός ότι συγχαρητήρια για την εκλογή του, δέχθηκε ο νέος πρόεδρος της ΔΕΕΠ της ΝΔ και από τον Συντονιστή της ΝΕ Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Μωραϊτη:  «εύχομαι η θητεία σου να απέχει από ακρότητες, τοξικές αντιπαραθέσεις και μικροπαραταξιακές επιδιώξεις, όπως και του προκατόχου σου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος