Κέρκυρα: Παντελιός και Χαρίτος στην ΕΡΤ για τις εκλογές στη ΝΕ της Ν.Δ.

Τις θέσεις τους ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 24ης Οκτωβρίου για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής (ΔΕΕΠ) της ΝΔ στην Κέρκυρα, κατέθεσαν μιλώντας στην ΕΡΤ, οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία του οργάνου, Σπύρος Παντελιός και Αντώνης Χαρίτος.

Ελεύθεροι επαγγελματίες και οι δύο, επισήμαναν ότι στόχος τους είναι η ανάδειξη μιας εξωστρεφούς οργάνωσης που θα κινητοποιήσει τις παραγωγικές δυνάμεις του κόμματος προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερες δυνατότητες παρέμβασης.

Ο κ. Παντελιός δήλωσε ότι συμπληρώνει 35 χρόνια ως κομματικό στέλεχος και η υποψηφιότητά του προήλθε μετά από συζήτηση με αρκετά στελέχη ενώ στόχος είναι η διαμόρφωση συνθηκών ενότητας εντός του χώρου πριν και μετά την εκλογική αναμέτρηση. Η ενδυνάμωση της οργάνωσης, όπως είπε, θα βοηθήσει ώστε η παρέμβασή της να είναι ουσιαστική προς όφελος των τοπικών μας πραγμάτων και κυρίως της οικονομικής ζωής.

Ο κ. Χαρίτος τόνισε την ανάγκη νέοι άνθρωποι και νέες πρακτικές αξιοκρατίας να αντικαταστήσουν τις όποιες νοοτροπίες παλαιοκομματικής λειτουργίας έχουν απομείνει. Η χρήση της νέας τεχνολογίας, σημείωσε, μπορεί να μεταφέρει με άμεσο τρόπο και χωρίς ενδιάμεσους, τις ιδέες, τις προτάσεις αλλά και την εμπειρία όλων όσων θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο. Η δημιουργία μιας τέτοιας ψηφιακής πλατφόρμας είναι στις προτεραιότητες της ομάδας που τον στηρίζει.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν στις 24 Οκτωβρίου με τέσσερις κάλπες που θα στηθούν στο Δημοτικό Θεάτρο της πόλης της Κέρκυρας, τους Βελονάδες, το Ποτάμι της Λευκίμμης και τους Παξούς. Παράλληλα, θα υπάρξει δυνατότητα και ψηφιακής συμμετοχής την ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα λειτουργήσει για το σκοπό αυτό. Στις εσωκομματικές εκλογές θα μπορέσουν να συμμετάσχουν παλιά και νέα στελέχη που έως τις 15 Οκτωβρίου καταθέσουν τη συνδρομή των 12 ευρώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος