Φλώρινα: Ζητήματα της απολιγνιτοποίησης στο επίκεντρο συναντήσεων

Την ανησυχία τους για μια σειρά ζητημάτων που εγείρει η απολιγνιτοποίηση, όπως η διασφάλιση θέσεων εργασίας, η λειτουργία των δραστηριοτήτων της Δ.Ε.Η. (λιγνιτωρυχεία και μονάδες) και η ανάγκη διατήρησης της κοινωνικής συνοχής μετέφεραν εκπρόσωποι της Κεντρικής Διοίκηση «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» και του Διοικητικού Συμβουλίου ΣΩ.Π. «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» Α.Η.Σ. Μελίτης στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Αθανάσιο Τάσκα, σε συνάντηση που είχαν μαζί του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο ίδιος εξέφρασε την στήριξή του προς τους εργαζόμενους και διεμήνυσε τη πάγια θέση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ότι το αποτύπωμα της απολιγνιτοποίησης δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να επηρεάσει το εργασιακό καθεστώς. Όλες οι πλευρές συμφώνησαν να παραμείνουν ανοιχτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας, ώστε τα επόμενα βήματα να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο συντονισμένα και σε κοινή κατεύθυνση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του ΣΩ.Π. «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» Α.Η.Σ. Μελίτης ο Πρόεδρος Δημήτρης Δεληναούμ, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Θανάσης Χριστόπουλος και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Αναστάσης Μαυροματίδης, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. της Κεντρικής Διοίκησης του Σωματείου Τραϊανός Μπίσιος, Βασίλης Δημητρίου και Γιώργος Ρίζος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος