Φλώρινα – Γ. Λιάνης: “Παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας οι εκδηλώσεις ‘Πρέσπες 2021’ στις 20 Αυγούστου”

Στο αναλυτικό πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων “Πρέσπες 2021” αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Γιώργος Λιάνης, υπογραμμίζοντας πως θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού στις συναυλίες που θα γίνουν, παρουσία και της Προέδρου της Δημοκρατίας.
Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε στον Άγιο Αχίλλειο Πρεσπών την Παρασκευή 20 Αυγούστου με ρεσιτάλ του Σταμάτη Κραουνάκη στο Α’ μέρος και στο Β’ μέρος με Μανώλη Μητσιά, Βασίλη Λέκκα και Ρίτα Αντωνοπούλου.

Συνεχίζονται το βράδυ του Σαββάτου 21 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Φλώρινας με συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ, την Κυριακή 23 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Αμυνταίου με Βασίλη Λέκκα και Πάολα που θα ερμηνεύουν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 23 Αυγούστου με συναυλία από το συγκρότημα ΜΕΛΙΣΣΕΣ στο Δημοτικό Στάδιο Φλώρινας. Όπως είπε ο κ. Λιάνης, στις συναυλίες με την Πάολα και τις Μέλισσες θα υπάρχει ένα συμβολικό εισιτήριο με το ποσό των 5 ευρώ.
“Στις συναυλίες θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που προβλέπονται για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού” τόνισε ο κ. Λιάνης σημειώνοντας πως “οι έλεγχοι θα γίνονται από εθελοντές και με την βοήθεια και των αρμόδιων υπηρεσιών τόσο για το ποσοστό που πρέπει να είναι καθήμενοι στις συναυλίες σε εξωτερικούς χώρους ενώ μέσα στην συναυλία θα μπαίνουν μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test”.

Στις 18 Αυγούστου στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Φλώρινας θα πραγματοποιηθούν και οι παράλληλες εκδηλώσεις των ΠΡΕΣΠΩΝ που είναι έκθεση φωτογραφίας της Αθηνάς Πέρκα με τίτλο “Αιθιοποιία : Το παραμύθι της σκόνης” και η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λιάνη “Συνομιλώντας με τον 20ο αιώνα” – 40 Συνεντεύξεις στις 16 Ιουλίου στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει και στο Αμύνταιο στις 18 Αυγούστου στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Αμυνταίου “Γιώργος Λιάνης”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος