Δωρεά κλειστού κυκλώματος επιτήρησης στην Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας

Στη δωρεά κλειστού κυκλώματος επιτήρησης στην Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας, προχώρησε ο Ιωακείμ Μιχ. Ιωσηφίδης, ιδιοκτήτης της εταιρείας “ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ Α.Ε.”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, “το σύστημα του κλειστού κυκλώματος θα διατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου Φλώρινας, προς κάλυψη των υπηρεσιακών του αναγκών, ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η ασφάλεια των εγκαταστάσεων της υπηρεσίας, καθώς και η ασφάλεια των πολιτών που καθημερινά προσέρχονται σε αυτό για την εξυπηρέτησή τους. Η ανιδιοτελής αυτή προσφορά προς την Ελληνική Αστυνομία αποτέλεσε πρωτοβουλία του ανωτέρω ιδιώτη, ως αναγνώριση των υπηρεσιών του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας στον καθημερινό αγώνα, για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, στην ευρύτερη περιοχή και στους πολίτες της Φλώρινας.

Προς το πρόσωπο του ανωτέρω ιδιώτη, εκφράστηκαν οι ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες, τόσο του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, Α/Υ΄ Παναγιώτη Γεωργιάδη, όσο και του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας, Α/Β΄ Χρήστου Ανδρεάδη, καθώς και του προσωπικού της Υπηρεσίας για την ευγενική προσφορά με την διαβεβαίωση ότι, οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν άοκνα και αδιάλειπτα, να προσφέρουν με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες της περιοχής, ενώ επισημάνθηκε ότι αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε ως κοινωνία, τέτοιες πρωτοβουλίες είναι απαραίτητες και αποδεικνύουν τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ αστυνομίας και πολιτών”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος