Αμύνταιο: Βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν σε Μαθητικό Διαγωνισμό

Τους μαθητές που διακρίθηκαν στον Μαθητικό Διαγωνισμό “Προγραμματισμός στο σπίτι-Proggrαming@home”, βράβευσε ο Δήμος Αμυνταίου σήμερα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο διαγωνισμός παρείχε ευκαιρίες για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων προγραμματισμού Η/Υ ενθαρρύνοντας τα παιδιά να απαντούν και να εμπλέκονται σε παιγνιώδεις δραστηριότητες με θέματα την υπολογιστική και αλγοριθμική σκέψη, τη βιωματική μάθηση (learning by doing) και τον προγραμματισμό.

Αμύνταιο: Βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν σε Μαθητικό ΔιαγωνισμόΟι διακριθέντες μαθητές, που βραβεύτηκαν και ανήκουν σε όλες τις σχολικές μονάδες της Α/βάθμιας & Β/βάθμιας του Δήμου Αμυνταίου ήταν οι εξής: Θεόδωρος, Ανδρέας και Δέποινα Μυλωνά (1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου), Μπούκτσης Νικόλαος (Δημοτικό Σχολείο Αγίου Παντελεήμονα), Καρανάκης Ιωάννης (Γυμνάσιο Φιλώτα), Βολιώτης Σταύρος (ΕΠΑΛ Αμυνταίου), Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος (ΕΠΑΛ Αμυνταίου), Δέλλιου Ιωάννα (ΕΠΑΛ Αμυνταίου) και Λιάλιος Ιωάννης (ΕΠΑΛ Αμυνταίου).

Αμύνταιο: Βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν σε Μαθητικό ΔιαγωνισμόΑμύνταιο: Βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν σε Μαθητικό ΔιαγωνισμόΟ Δήμαρχος Αμυνταίου απένειμε στους διακριθέντες μαθητές συμβολικά δώρα, ενώ φανερά συγκινημένος τους συνεχάρη για την επιτυχία τους και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο, καλή σταδιοδρομία και νέες διακρίσεις.

Αμύνταιο: Βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν σε Μαθητικό ΔιαγωνισμόΤον διαγωνισμό διοργάνωσαν ο Πόλος Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΠΕΚΤΠΕ) Φλώρινας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/βάθμιας & Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Αμυνταίου, ενώ υλοποιήθηκε στο πλαίσιο κάλυψης των αναγκών για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση των παιδιών στην πληροφορική και για δημιουργική απασχόληση στο σπίτι

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος