Αμύνταιο: Πορεία διαμαρτυρίας με τα τρακτέρ από τους αγρότες

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με πορεία των τρακτέρ τους προς το Δημαρχείο Αμυνταίου πραγματοποιούν αύριο, Τετάρτη 14 Απριλίου στις 11 το πρωί, οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής, διεκδικώντας την άμεση αποζημίωση τους από τις ζημιές που υπέστησαν τα οπωροφόρα δέντρα από τον παγετό που έπληξε την περιοχή Αμυνταίου τις προηγούμενες μέρες.

Στη 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου. Καλούνται να συμμετέχουν στην συνεδρίαση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Κασαπίδης Γεώργιος, οι Βουλευτές του Νομού Φλώρινας, Αντωνιάδης Ιωάννης και Πέρκα Θεοπίστη, ο Αντιπεριφερειάρχης, Κιοσές Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Άμπας Βασίλειος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας,  Μάνος Θωμάς, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Μπιτάκης Άνθιμος και οι εκπρόσωποι αγροτικών φορέων της περιοχής.

Οι αγρότες του Αμυνταίου τονίζουν πως η καταστροφή των καρπών είναι ολική γεγονός που τους οδηγεί στην οικονομική εξαθλίωση τους, καθώς είναι η δεύτερη χρονιά που καταστρέφονται οι καλλιέργειες τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος