Ηράκλειο: Συνέλαβαν 77χρονη με λαθραίο καπνό

Έντεκα κιλά καπνό και περισσότερα από 2.500 πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν είχαν την απαιτούμενη από το νόμο ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης είχε στο σπίτι της στο Ηράκλειο μια γυναίκα 77 ετών που συνελήφθη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν 11 κιλά και 100 γραμμάρια καπνού καθώς και 2.752 πακέτα τσιγάρα διαφόρων εταιρειών τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου. Ακόμα βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ.
Οι ποσότητες των καπνικών προϊόντων π κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Ηρακλείου, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος