Αλεξανδρούπολη «Πράσινο φώς» για το Δημοτικό σφαγείο Φερών

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Οικονομικών ,με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού, η δανειοδότηση του ποσού 1,5 εκ ευρώ για την κατασκευή Δημοτικού Σφαγείου στις Φέρες του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

«Πρόκειται για ένα καθαρά αναπτυξιακό έργο και αναπτυξιακά έργα δεν θα πρέπει να σταματούν ,»σχολίασε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης, υπογραμμίζοντας πώς « η εξέλιξη αυτή είναι πολύ σημαντική για την τοπική μας οικονομία και την κτηνοτροφία της περιοχής.»

Σύμφωνα με τον κ. Γκότση ήδη, από τον Φεβρουάριο έχει παρθεί η άδεια του σφαγείου, ολοκληρώθηκε η ΜΠΕ η οποία θα πρέπει να περάσει από το περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ και στη συνέχεια να σταλεί στο υπουργείο Δικτύων και υποδομών, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να δημοπρατηθεί ώστε μα την νέα χρονιά να λειτουργήσει.

Σημειώνεται ότι το θέμα της δανειοδότησης είχε «παγώσεi» τον περασμένο Ιούνιο λόγω της αποσταθεροποίησης της χώρας και της επιβολής των capital controls.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Ρεπορτάζ-σύνταξη :Όλγα Ορφανίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος