Βόλος: Σήμερα η δίκη για τον ξυλοδαρμό του Β. Μάγγου – Στο εδώλιο τρεις αστυνομικοί με την κατηγορία της σωματικής βλάβης

Με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων πέριξ των Δικαστηρίων του Βόλου ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, η δίκη για την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρού του Βασίλη Μάγγου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο του Βόλου.

Βόλος: Σήμερα η δίκη για τον ξυλοδαρμό του Β. Μάγγου – Στο εδώλιο τρεις αστυνομικοί με την κατηγορία της σωματικής βλάβης

Στο εδώλιο τρεις αστυνομικοί

Οι αστυνομικοί διώκονται για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος του Βασιλείου Μάγγου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός λίγες ημέρες μετά τον ξυλοδαρμό του σε διαδήλωση, με τους οικείους του να καταγγέλλουν, ότι ο νέος βασανίστηκε άγρια στο αστυνομικό τμήμα.

«Κάναμε μια μήνυση, η οποία κατά τη δική μας κρίση δείχνει ότι οι υπεύθυνοι αστυνομικοί είναι οκτώ και ότι οι πράξεις τους είναι κακουργηματικές. Δεν θα εκδικαστεί, όμως, επειδή ήρθε ένας εισαγγελέας και άσκησε μια αστεία και αστήριχτη ποινική δίωξη ως προς τα νομικά της επιχειρήματα και κατηγορεί μόνο τρεις από τους οκτώ αστυνομικούς, μόνο για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Σαν να μας λένε ότι επτά σπασμένα πλευρά, μια θλάση στο συκώτι και μια θλάση στη χολή δεν ήταν τίποτα απολύτως», σημειώνει ο πατέρας του νέου, Γιάννης Μάγγος.

Ρεπορτάζ: Φρόσω Παύλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος