Νέο ΔΣ στην αναπτυξιακή “ΜΥΤΙΛΗΝΗ Α.Ε.”- Ο Γιώργος Αυγουστίδης Διευθύνων Σύμβουλος

Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 31 Ιανουαρίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του αναπτυξιακού οργανισμού «ΜΥΤΙΛΗΝΗ Α.Ε.» του Δήμου Μυτιλήνης, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα, με πρόεδρο τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα, αντιπρόεδρο τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Μυτιλήνης Νίκο Καρασάββα, διευθύνοντα σύμβουλο τον Γιώργο Αυγουστίδη, Μηχανολόγο Μηχανικό με μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά και μέλη τους Δημήτρη Καβρουδάκη Αναπληρωτή Καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου, Κώστα Τοπουζέλη Αναπληρωτή Καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου, Στρατή Αλμπάνη Επιχειρηματία και Βαγγέλη Μυρσινιά Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λέσβου. Αναπληρωματικά μέλη: Ιγνάτης Μαλαματίνας και Πάρης Ταρατόρης.

Νέο ΔΣ στην αναπτυξιακή “ΜΥΤΙΛΗΝΗ Α.Ε.”- Ο Γιώργος Αυγουστίδης Διευθύνων Σύμβουλος

Κατά την πρώτη συνεδρίαση, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας τόνισε πως ο οργανισμός μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο του Δήμου Μυτιλήνης, διαλειτουργώντας με τις υπηρεσίες του, και επεσήμανε πως η επιλογή του να αναλάβει τη θέση του Προέδρου του ΔΣ του οργανισμού βρίσκεται ακριβώς σε αυτή τη κατεύθυνση.

Αξίζει να σημειωθεί, πως και ο κ. Μυρσινιάς, αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό ρόλο μπορεί να διαδραματίσει η «ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΕ» στην ανάπτυξη του τόπου, προς αναγνώριση του οποίου, η επιλογή του Επιμελητηρίου Λέσβου ήταν αφενός να αποδεχθεί την πρόσκληση του Δημάρχου να εκπροσωπηθεί στο ΔΣ του οργανισμού, αφετέρου η εκπροσώπηση αυτή να γίνει από τον ίδιο τον Πρόεδρο.

Αντίστοιχες ήταν οι τοποθετήσεις και των υπολοίπων μελών του ΔΣ, που συμφώνησαν στις σημαντικές προοπτικές, που έχει ο αναπτυξιακός οργανισμός και στην ανάγκη ύπαρξης ενός σαφούς στρατηγικού οράματος και συγκεκριμένων μετρήσιμων στόχων για την υλοποίησή του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος