Λέσβος: Άνδρας πυροβόλησε τον αγαπημένο σκύλο των μαθητών στα Κεραμειά

Σε μια αποτρόπαια πράξη προχώρησε ένας ηλικιωμένος από τα Κεραμειά της Λέσβου, καθώς φέρεται την Κυριακή, να πυροβόλησε και να έσυρε στο κτήμα του, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών, ένα αδέσποτο σκύλο, τον οποίο είχαν “υιοθετήσει” οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου του χωριού.

Την καταγγελία έκανε στην αστυνομία η δασκάλα του σχολείου, καθώς η απώλεια του “Μπίνγκο” όπως ήταν το όνομα του αδέσποτου σκύλου, γεμίσε θλίψη τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου Κεραμειών, καθώς έχασαν τον αγαπημένο τους φίλο, τον οποίο και φρόντιζαν καθημερινά .

Λέσβος: Άνδρας πυροβόλησε τον αγαπημένο σκύλο των μαθητών στα Κεραμειά

Ο 78χρονος συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος αφού σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του. Ο “Μπίνγκο” ακόμα δεν έχει βρεθεί, ενώ στην κατοχή του φερόμενου δράστη που συνελήφθη από τις αρχές, δεν βρέθηκε όπλο.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: “Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου, σχηματίσθηκε χθες (09-01-2023) ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ημεδαπού, για παράβαση νομοθεσίας που αφορά την κακοποίηση ζώων και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία, ο προαναφερόμενος ημεδαπός, βρισκόμενος σε αγροτική τοποθεσία προχθές (08-01-2023) στην ευρύτερη περιοχή των Κεραμειών στη Λέσβο, πυροβόλησε προς το μέρος αδέσποτου σκύλου. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος