Live η τρίτη ημέρα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών – Σημαντικές ομιλίες

Συνεχίζεται σήμερα για τρίτη ημέρα το 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 15 Μαΐου και μπορείτε να παρακολουθείτε σε απευθείας μετάδοση μέσω του ertnews.gr από τον ιστότοπο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Σημαντικοί οι ομιλητές. Κατά σειρά: Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος και ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας, ο εκπρόσωπος του Αμερικανού Προέδρου για την Κλιματική Αλλαγή και πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζων Κέρρυ, η πρόεδρος του “Κινήματος Αλλαγή” Φώφη Γεννηματά, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότης Μηταράκης, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο  Τζόζεφ Στίγκλιτς, Αμερικανός οικονομολόγος και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια.

Σε άλλο πάνελ θα γίνει συζήτηση για την Ελληνική Υψηλή Στρατηγική με τη συμμετοχή του ΑΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου και των καθηγητών Πανεπιστημίου κυρίων Ηλία Κουσκουβέλη, Καθηγητή του Τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία, του Θανάση Πλατιά, Καθηγητή Στρατηγικής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και Κώστα Υφαντή, καθηγητή Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Ολο το σημερινό πρόγραμμα – Τετάρτη 12 Μαΐου

Οι μεταδόσεις από το ertnews.gr μέσω του ιστοτόπου του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών:

Live όλα τα streams

Ομιλία Γ. Γεραπετρίτη

Η μεγαλύτερη τομή που κάναμε ήταν ο διαχωρισμός μεταξύ της πολιτικής εξουσίας με τη διακυβέρνηση“, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας για την οργάνωση του κράτους στο Οικονομικό Φόρουμ.

Ομιλία του τ. Πρέδρου της βουλής Νίκου Βούτση

Ο τ. Πρόεδρος της βουλής Νίκος Βούτσης διατύπωσε την άποψη ότι «Αναφύεται σαφώς ζήτημα δημοκρατίας και καταπάτησης δικαιωμάτων», πρόσθεσε. «Είναι σαφές ότι ανησυχούμε μήπως οι παρεμβάσεις που έγιναν και γίνονται λόγω και με αφορμή την πανδημία, οδηγήσουν σε μη ανατάξιμες καταστάσεις», τόνισε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος