Live από τον Πειραιά ο Αγιασμός και η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού

Σε απευθείας μετάδοση από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς και σε πανηγυρική ατμόσφαιρα η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τα Θεοφάνεια και από το Λιμάνι του Πειραιά ο Καθαγιασμός των Υδάτων και η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού χοροσταντούντων του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και του Μητροπολίτη Σεραφείμ και παρουσία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για πρώτη φορά στο Λιμάνι μετά το 2015.

Την κυβέρνηση εκπροσωπούν ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης και ο υφυπουργός Παναγιώτης Λαζάρου. Επίσης υπάρχουν εκπρόσωποι και της αντιπολίτευσης, ο Περιφερειάρχης Αττικής καθώς και οι φορείς της πόλης, όπως ο δήμαρχος Πειραιά και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Από τις 9 το πρωί και έως τη μία το μεσημέρι υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Την ίδια ώρα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου  παρίσταται στον Αγιασμό των υδάτων στη Μύρινα της Λήμνου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Γαύδο ως μια «κίνηση υψηλού συμβολισμού», ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Νίκος Ανδρουλάκης παρακολουθεί την τελετή των Θεοφανείων στο Φανάρι, που επίσης μεταδίδεται από το ertnews.gr μέσω ΕΡΤ3.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος