Μεσημβρινές ώρες χθες (05-05-2023), πλήρωμα εποχούμενης περιπολίας του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη, έπειτα από σχετική ενημέρωση πολίτη, διαπίστωσε ότι βρέφος βρισκόταν μόνο του, εντός ασφαλισμένου οχήματος που είχε μισάνοιχτο ένα παράθυρο και ήταν σταθμευμένο σε εξωτερικό χώρο πολυκαταστήματος, στην περιοχή της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη.
Άμεσα προσέτρεξαν στο σημείο και, έπειτα από αναζητήσεις των ιδιοκτητών του, ανευρέθησαν η 22χρονη μητέρα του βρέφους, καθώς και η 27χρονη ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, οι οποίες εντοπίστηκαν σε χώρους του πολυκαταστήματος, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι απουσίαζαν για αρκετή ώρα, εκθέτοντας σε κίνδυνο το βρέφος.
Από το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη σχηματίσθηκε δικογραφία για έκθεση κατά συναυτουργία σε βάρος της μητέρας, αλλά και της οδηγού του οχήματος.
Η νεαρή μητέρα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ η 27χρονη φίλη της που επίσης συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερη, μέχρι να γίνει περαιτέρω έρευνα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος