Βόλος: Να μονιμοποιηθεί η παράταση στις πληρωμές προς τον ΟΑΕΕ ζητά η ΟΕΒΕΜ

Αίτημα προς τον υποδιοικητή του ΟΑΕΕ, κ. Δημήτρη Χριστοφορίδη, όπως καταστεί μόνιμο καθεστώς η ολιγοήμερη παράταση (έως 7 ημέρες) για τις πληρωμές των τρεχουσών εισφορών των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ, κατέθεσε η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Μαγνησίας, επισημαίνοντας πως το δίκαιο και λογικό αίτημα θα βρει άμεση ανταπόκριση από τον οργανισμό, διατηρώντας εντός ρύθμισης όλους τους ασφαλισμένους που θέλουν να διατηρηθούν εντός αυτής.

Σύμφωνα με την ΟΕΒΕΜ, η παράταση των τρεχουσών εισφορών των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ είχε σαν συνέπεια τουλάχιστον 15 άτομα από την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας να μην χάσουν την ρύθμιση. Μετά δε, από διαλογική συζήτηση που έγινε με τους ασφαλισμένους που θα αντιμετώπιζαν τον κίνδυνο της έξωσης από την ρύθμιση προκύπτουν τα ακόλουθα:

  1. Πολλοί συνταξιούχοι γονείς δυστυχώς καλύπτουν τις ασφαλιστικές εισφορές των παιδιών τους με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι εντός ρύθμισης να αναμένουν τη σύνταξη των γονέων τους προκειμένου να καλύψουν την οφειλή τους.
  2. Υπάρχει ξεκάθαρη βούληση οι ασφαλισμένοι εντός ρύθμισης να την τηρήσουν μέχρι τέλους.
  3. Με αυτή την μικρή παράταση τα έσοδα των δημοσίων ταμείων θα διατηρηθούν τουλάχιστον ( δεν θα βγουν εκτός ρύθμισης άτομα τα οποία περιμένουν την σύνταξη των γονέων τους για να διατηρηθούν εντός αυτής)
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος