Βόλος: Δυναμική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Δυναμική ήταν η συγκέντρωση και η πορεία του ΠΑΜΕ στο Βόλο, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας της 3ης του Δεκέμβρη. Η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Ρήγα Φεραίου (δημαρχείο Βόλου) και μετά τις ομιλίες ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης, διά των οδών Ιάσονος- Δημητριάδος- Κ. Καρτάλη- Ανθίμου Γαζή- Ιωλκού.

Την κεντρική ομιλία στην συγκέντρωση έκανε η Εύη Καρυδάκη στέλεχος του ΠΑΜΕ και μέλος της διοίκησης του συλλόγου εργαζομένων στους ΟΤΑ Μαγνησίας. Επίσης  χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του συλλόγου Δημοκρατικών γυναικών Μαγνησίας  Ρίτσα Κωτή – Ρούσση, η οποία τόνισε ότι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες ξεριζώθηκαν από τα σπίτια τους, από την πατρίδα τους, από την δολοφονική μηχανή ΗΠΑ-ΝΑΤΟ- ΕΕ, από τον πόλεμο που προκάλεσαν στην Συρία, από το τερατούργημα που λέγεται ISIS που οι ίδιοι εξέθρεψαν. Έκανε στην συνέχεια κάλεσμα στην εργατική τάξη της περιοχής μας, να συμβάλλει καθοριστικά στην συλλογή και συγκέντρωση ρούχων και άλλων ειδών, που θα σταλούν ως βοήθεια στους πρόσφυγες και να έρθουν σε επαφή με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για να δώσουν τα είδη που θα προσφέρουν.

Η Εύη Καρυδάκη από την πλευρά της, τόνισε μεταξύ άλλων, τα εξής:

“Απεργούμε σήμερα και διαδηλώνουμε, γιατί  τα μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση κι αυτά που φέρνει με την ψήφιση του νέου αντιλαϊκού προϋπολογισμού, θα είναι η ταφόπλακα για την κοινωνική ασφάλιση, τη σύνταξη, τις παροχές υγείας- πρόνοιας και θα φέρουν νέα πλήγματα σε μισθούς και συντάξεις.

Απεργούμε, διαδηλώνουμε και επιστρέφουμε κατάμουτρα στην κυβέρνηση και τα αφεντικά της τα αντιλαϊκά τους νομοσχέδια και μέτρα!  Αρνούμαστε την άθλια ζωή που μας επιφυλάσσουν!

Είμαστε εδώ στο δρόμο του αγώνα, αποφασισμένοι να κλιμακώσουμε τον αγώνα για να σταματήσουμε τα εγκλήματα της συγκυβέρνησης Σύριζα- ΑΝΕΛ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μεγαλοεπιχειρηματιών που προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα γίνονται για το καλό μας και πως είναι αναγκαία και  αναπόφευκτα.

Αναγκαίος και αναπόφευκτος είναι ο δρόμος του αγώνα για να ξεμπερδέψουμε μια για πάντα με δαύτους. Να ξεμπερδέψουμε με τη σαπίλα και τα παράσιτα της κοινωνίας, με αυτούς που καθημερινά μας πίνουν το αίμα, μας πνίγουν στα χρέη, στην ανεργία και στα προβλήματα.”

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος