Η Νία Βαρντάλος επιστρέφει με το “Γάμος αλά ελληνικά 3”

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοφιλής Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Νία Βαρντάλος έκανε γνωστό πως θα γυριστεί το “My Big Fat Greek Wedding 3“.

Μία από τις πιο πετυχημένες ρομαντικές κωμωδίες των 2000s ήταν το “Γάμος αλά ελληνικά“. Η μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία της Νία Βαρντάλος οδήγησε στη δημιουργία ενός sequel και, τώρα, ετοιμάζεται και η τρίτη ταινία της σειράς.

Η ηθοποιός αποκάλυψε, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι ολοκλήρωσε το σενάριο για την τρίτη ταινία του franchise της ρομαντικής κωμωδίας και ελπίζει ότι σύντομα θα μπορέσουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Τη δημοσίευσή της αυτή συντρόφευσε και μία φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές της Λέινι Καζάν, Λούις Μαντιλόρ και Τζια Καρίδις και όπως έγραψε η ταινία είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο Μάικλ Κωνσταντίν, τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον πατέρα της, Γκας.

“Οι φίλοι στην πραγματική ζωή είναι ο λόγος για τον οποίο οι ταινίες μας είναι τόσο διασκεδαστικές. Μου είχε πει ότι δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει μαζί μας για την τρίτη ταινία και η επιθυμία του ήταν να συνεχίσουμε. Έγραψα το σενάριο για να δείξω την απόφαση του Μάικλ και θα θυμάμαι πάντα τα τελευταία του μηνύματα, ελπίζοντας να ξεκινήσουμε σύντομα γυρίσματα. Το σενάριο τελείωσε. (Και όχι η Τούλα και ο Ίαν δεν είναι παππούδες!). Μας λείπεις Μάικλ, σε ευχαριστώ που έδωσες ζωή στα λόγια μου με τέτοιο πάθος και ακρίβεια, θα είσαι πάντα μαζί μας” αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός.

Σημειώνεται ότι ο Μάικλ Κωνσταντίν πέθανε στις 31 Αυγούστου 2021 από φυσικά αίτια σε ηλικία 94 ετών.

Πηγές: instagram, neolaia.gr – Φωτογραφία: Eurokinissi

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος