Απονομή βραβείων σε μαθητές από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Τελετή Απονομής Βραβείων διοργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε μαθητές από σχολεία σε όλη την Ελλάδα που διέπρεψαν στους τρεις Πανελλαδικούς διαγωνισμούς τους οποίους διοργάνωσε ο Τομέας Νεότητάς του. Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023, στις 20:00, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (Ριζάρη 2-4).

Συγκεκριμένα, ο Ε.Ε.Σ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή μαθητών από όλη την Ελλάδα, τρείς Πανελλαδικούς Νεανικούς Μαθητικούς Διαγωνισμούς (ζωγραφικής, φωτογραφίας, σκίτσου) για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι διαγωνισμοί περιλάμβαναν τις ακόλουθες αντίστοιχες θεματικές: «Οι μεγάλες προκλήσεις που αποτυπώνονται στο έμβλημα του Ε.Ε.Σ.», «Κάθε σας σκέψη και μία δράση μας» και «Κλιματική κρίση: Μία επικίνδυνη πραγματικότητα».

Στη μεγάλη μοναδική εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. με πανελλήνιο αντίκτυπο (24/6) θα εκτεθούν τα έργα των μαθητών που διέπρεψαν στους παραπάνω διαγωνισμούς. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν μουσικοχορευτικά δρώμενα από εθελοντές Νεότητας με επίκεντρο την ιστορία του Ε.Ε.Σ. και την τεράστια προσφορά των εθελοντών του στην Ελληνική κοινωνία.

Απονομή βραβείων σε μαθητές από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος