Ξεκινάει από σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου η καταβολή της έκτακτης ενίσχυσης στους συνταξιούχους, η οποία θα ολοκληρωθεί μέχρι και αύριο Παρασκευή 31 Μαρτίου.
Η καταβολή της ενίσχυσης αφορά χαμηλοσυνταξιούχους οι οποίοι δεν είδαν την αύξηση του 7,75% το προηγούμενο δίμηνο γιατί έχουν προσωπική διαφορά.
Το ποσό της έκτακτης καταβολής εξαρτάται από δύο παράγοντες: το ύψος της σύνταξης και το τι έλαβαν με τη μορφή της αύξησης ή της ενίσχυσης το προηγούμενο διάστημα, σημείωσε ο εκπρόσωπος του ΕΦΚΑ και πρόσθεσε όσο μικρότερη η σύνταξη τόσο υψηλότερη η ενίσχυση, θα φτάσουν δηλαδή στα 300 ευρώ οι περισσότεροι συνταξιούχοι.
Υπενθυμίζεται επίσης ότι προϋπόθεση για την έκτακτη καταβολή είναι, εκτός των άλλων, το άθροισμα των κύριων συντάξεων να μην υπερβαίνει τα 1.600 ευρώ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος