ΣΤΑ.ΣΥ. – Δ.ΥΠ.Α.: Διεύρυνση συνεργασίας για απασχόληση και κατάρτιση προσωπικού

Οι Σταθερές Συγκοινωνίες, συμμετέχοντας στον θεσμό της Μαθητείας, προχωρούν άμεσα στην απορρόφηση μαθητών των Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α.

Η διεύρυνση συνεργασίας στους τομείς της απασχόλησης και κατάρτισης προσωπικού μεταξύ ΣΤΑΣΥ και ΔΥΠΑ συναποφασίστηκε κατά την συνάντηση που είχε χθες με τον Διοικητή και Πρόεδρο του Δ.Σ. της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, (Δ.ΥΠ.Α.) Σπύρο Πρωτοψάλτη ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑ.ΣΥ. Αθανάσιος Κοτταράς.

Η επικείμενη συμμετοχή της ΣΤΑ.ΣΥ., τόσο στο πρόγραμμα απασχόλησης μακροχρονίων ανέργων 55-67 ετών, όσο και στο πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων 18-29 ετών, στόχο έχει τη συμμετοχή και συμβολή της εταιρείας στη συνολική προσπάθεια ένταξης ανέργων στην αγορά εργασίας.

Οι προερχόμενοι από τα δύο παραπάνω προγράμματα απασχόλησης εργαζόμενοι, που θα ενταχθούν στο ανθρώπινο δυναμικό της ΣΤΑ.ΣΥ. με μηνιαία επιχορήγηση μισθού και ασφαλιστικών εισφορών και για χρονικό διάστημα, που δύναται να φθάσει ακόμα τα 2 χρόνια, θα ενισχύσουν τους τομείς της διοίκησης, αλλά και της λειτουργίας της εταιρείας, σε ειδικότητες όπου η εκπαίδευση είναι χρονικά εφικτή.

  • Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα 11 εκδότες, ενταγμένοι στα παραπάνω προγράμματα, θα αναλάβουν καθήκοντα στη ΣΤΑ.ΣΥ. και έπεται συνέχεια.

Παράλληλα, οι Σταθερές Συγκοινωνίες, συμμετέχοντας στον θεσμό της Μαθητείας, προχωρούν άμεσα στην απορρόφηση μαθητών των Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α., που επιθυμούν να απασχοληθούν στη ΣΤΑ.ΣΥ. ως ασκούμενοι με την αμειβόμενη μαθητεία, δίνοντάς τους τη δυνατότητα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ