Ο φόρος εισοδήματος νομικών προσώπων θα καταβληθεί σε έξι δόσεις, αρχής γενομένης από τον Ιούλιο, και δεν μπορεί να εκτείνεται πέραν του ίδιου φορολογικού έτους τονίζει το υπουργείο Οικονομικών.
Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών έχει ως εξής:
Κατόπιν της παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής της δήλωσης φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων, με την Α.Υ.Ο. ΠΟΛ 1094/2017, μέχρι τις 17.7.2017, επίκειται η κατάθεση διάταξης με την οποία θα διασφαλίζεται η διατήρηση της καταβολής του φόρου σε 6 δόσεις.
Έτσι και για δηλώσεις που θα υποβληθούν έως τις 17.7.2017, η πρώτη δόση θα καταβάλλεται μέχρι τις 31.7.2017 και οι υπόλοιπες πέντε (5) μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα των πέντε (5) επόμενων μηνών, η οποία δεν μπορεί να εκτείνεται πέραν του ίδιου φορολογικού έτους.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος