Προχωρά η επένδυση στο Ελληνικό ισχυρίζεται ο Πιτσιόρλας

Υπάρχουν περιθώρια περικοπής δαπανών στο δημόσιο τομέα, όμως μειώσεις φόρων δεν είναι εφικτές και επιτρεπτές δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Στέργιος Πιτσιόρλας. O ίδιος πρόσθεσε πως η επένδυση στο Ελληνικό προχωρά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και ερωτηθείς για την φερόμενη δήλωση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών κ. Σοιμπλε “οτι θα μου στήσουν μνημείο που επέμεινα στις μεταρρυθμίσεις“, ο κ. Πιτσιόρλας τόνισε πως τα εύσημα ανήκουν στον ελληνικό λαό που υπέστη θυσίες.

Ο ίδιος ανέφερε πως το επενδυτικό κλίμα στην Ελλάδα είναι πρωτοφανές αν και παραδέχθηκε πως υπάρχουν προβλήματα και αστοχίες.

Ο κ. Πιτσιόρλας τόνισε πως το πρότζεκτ στο Ελληνικό προχωρά γρήγορα και θα αποτελέσει”σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης για την χώρα“.

Ο υφυπουργός πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να ελέγξει αν γίνονται προσφυγές από άλλους αλλά ανέφερε ότι το έργο έχει ξεμπλοκαρισθεί και το προεδρικό διάταγμα θα έχει εκδοθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

ΠΗΓΗ:ΣΚΑΙ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος