Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 13.30 η συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου, με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της πΓΔΜ, Μπουγιάρ Οσμάνι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στις συνομιλίες των δύο πλευρών συζητήθηκε η οικονομική συνεργασία μεταξύ Ελλάδος και ΠΓΔΜ και συμφωνήθηκε να συγκροτηθούν μικτές ομάδες εργασίας για μεταφορά τεχνογνωσίας στη γειτονική χώρα.
Επίσης, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα οικονομικό φόρουμ με τη συμμετοχή Ελλήνων και Σκοπιανών επιχειρηματιών.
Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί την πΓΔΜ ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Μπράχος, για τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων που συμφωνήθηκαν στη συνάντηση.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Οσμάνι μετέβη με τον κ. Κατρούγκαλο στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών, όπου αυτή τη στιγμή ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, του παραθέτει γεύμα εργασίας.
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος