ΓΣΕΕ: Διαγραφή του 83% δανείου καταναλωτή με εργασιακή αστάθεια με τη στήριξη της ΕΕΚΕ

Νέα διαγραφή τραπεζικής οφειλής ποσοστού 83% πέτυχε η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) της ΓΣΕΕ για λογαριασμό δανειολήπτη καταναλωτικού δανείου συνολικού ύψους 14.650 ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η υπόθεση αφορά καταναλωτή με εργασιακή αστάθεια, αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε ο υπερδιπλασιασμός του καταναλωτικού του δανείου.

Παρά την αποδεδειγμένη αδυναμία του οφειλέτη να εξυπηρετήσει το δάνειό του αλλά και τις μικρές καταβολές που πραγματοποιούσε, το πιστωτικό ίδρυμα δεν δεχόταν να προχωρήσει σε κάποια ευνοϊκή ρύθμιση για την εξυπηρέτηση του χρέους.

  • Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, κατόπιν διαπραγματεύσεων με την τράπεζα αλλά και με το fund στο οποίο είχε μεταβιβαστεί το δάνειο, κατάφερε τη διαγραφή ποσού ύψους 12.150 ευρώ και την αποπληρωμή του δανείου με την καταβολή 2.500 ευρώ.

H ΕΕΚΕ υπενθυμίζει ότι παρέχει από το 2010 στους καταναλωτές υποστήριξη και συμβουλευτική για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα.

Καλούνται όλοι οι καταναλωτές που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στη ρύθμιση των οφειλών τους, να επικοινωνούν με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος