ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Ζήτησε συνάντηση με το Υπουργείο Περιβάλλοντος για Λιγνίτη, target model, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ

Επιστολή προς το νέο υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, απέστειλε η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, ζητώντας συνάντηση ενημέρωσης, αναφέροντας και τα βασικά θέματα που την απασχολούν.

Αναλυτικά η επιστολή:

Κύριε Υπουργέ,

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων σας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επιθυμεί δια της παρούσης να σας εκφράσει τα συγχαρητήριά της και να σας ευχηθεί καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας.

Γνωρίζετε και ως πρώην αρμόδιος τομέαρχης της ΝΔ ότι υπάρχουν σημαντικά ζητήματα στον τομέα της Ενέργειας, τα οποία και θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε. Ζητήματα όπως αυτά της λειτουργίας του target model, της μερικής ιδιωτικοποίησης του ΔΕΔΔΗΕ και της περαιτέρω ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ , των λιγνιτών σε σχέση με τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά και το εξόχως σημαντικό – για τις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Αρκαδίας- ζήτημα της απολιγνιτοποίησης.

Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να ορίσετε μια συνάντηση το συντομότερο δυνατόν ώστε να ενημερωθούμε από σας αλλά και να σας παρουσιάσουμε τις θέσεις μας.

Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντική η συνεργασία μας μαζί σας και σε αυτήν προσβλέπουμε προς όφελος του Ομίλου ΔΕΗ Α.Ε. και του ΑΔΜΗΕ, της Εθνικής Οικονομίας, των καταναλωτών αλλά και των χιλιάδων εργαζομένων που εκπροσωπούμε.

Με τιμή

Ο πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας

Γιώργος Αδαμίδης Αντώνης Καρράς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος