Ένας χρόνος ertnews.gr: Τι διαβάστηκε περισσότερο από τους αναγνώστες – Οι αριθμοί και όσα ετοιμάζονται για τη συνέχεια

Επειδή όλα αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό, χρειάζεσαι κάτι σταθερό και ψύχραιμο ανάμεσα στις φωνές! 

To ειδησεογραφικό site της ΕΡΤ κλείνει την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 έναν χρόνο λειτουργίας. Σε αυτό το χρονικό διάστημα 8 εκατομμύρια ήταν οι μοναδικοί επισκέπτες που επέλεξαν τον ενημερωτικό ιστότοπο για την απρόσκοπτη ενημέρωσή τους.

Από τα τέλη Φεβρουαρίου του 2021 καλύπτει αδιαλείπτως όλη την ειδησεογραφία στην Ελλάδα και τον κόσμο, αξιοποιώντας τον πλούτο των πηγών της ΕΡΤ (ΕΡΤ1 [9 δελτία ειδήσεων σε καθημερινή βάση και ενημερωτικές εκπομπές], ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, Ραδιοφωνικοί σταθμοί, αρχείο) και το μεγάλο δίκτυο ανταποκριτών απ’ άκρη σε άκρη στο εσωτερικό (19 περιφερειακοί σταθμοί) και στο εξωτερικό (ανταποκριτές σε Κύπρο, Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι, Βρυξέλλες, Στρασβούργο, Σόφια, Βερολίνο, Μόσχα, Μελβούρνη).

Το ertnews.gr φιλοξενεί αναλύσεις, συνεντεύξεις, αποκλειστικότητες, αφιερώματα, και σε πραγματικό χρόνο ροή ειδήσεων με αναρτήσεις άρθρων ανά λίγα λεπτά όλο το 24ωρο.

Οι αθλητικές ειδήσεις επίσης έχουν τη θέση τους στο ertnews.gr, ενώ στους 12 μήνες λειτουργίας του καλύφθηκαν εκτενώς τόσο οι θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο όσο και οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Πεκίνο.

Της εμπιστοσύνης των αναγνωστών προηγείται η σκληρή δουλειά της μεγάλης συντακτικής ομάδας του ιστότοπου, με τη συνδρομή των 150 ρεπόρτερ σε κάθε άκρη της Ελλάδας και του κόσμου.

Πρόκειται, ωστόσο, για μια μόνο «πρόγευση» όσων θα ακολουθήσουν – αφού πολλά και μεγάλα νέα projects ετοιμάζονται για τη συνέχεια.

Νέα πρωτογενή ρεπορτάζ, παραγωγή βίντεο αφιερωμάτων και πολλές καινοτομίες σύντομα θα αποτελούν μέρος της πλούσιας ύλης του ertnews.gr.

Ακολουθούν οι αναρτήσεις που προτιμήθηκαν περισσότερο (έπειτα φυσικά από τις διεργασίες του αλγορίθμου που τις «μοιράζει» στο αναγνωστικό κοινό) από τους χρήστες στο πρώτο αυτό δωδεκάμηνο λειτουργίας του ertnews.gr:

Πώς να συνδεθείτε με το ERTFLIX – Αναλυτικές οδηγίες

Πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης – Τι χρονική ισχύ έχουν και τι θα γίνει μετά;

Ιταλία: Πρωτοφανής υποβρύχια αρχαιολογική ανακάλυψη επαναπροσδιορίζει την ιστορία της εμπορικής διασύνδεσης μεταξύ Αρχαίας Ελλάδας και “Magna Grecia”

Απογραφή πληθυσμού: Τα αποτελέσματα επιλογής των απογραφέων ανά περιοχή (πίνακες) – Το ποσό που θα λάβουν ως πληρωμή

Μετάλλαξη Όμικρον: Για πόσο καιρό μεταδίδεται από κρούσμα; Τι λένε οι ειδικοί

Γιατί κατέρρευσε ο πολιτισμός των Μάγια; Η απάντηση των ερευνητών στο ιστορικό μυστήριο

Τέλη κυκλοφορίας 2022: Παράταση μέχρι 28 Φεβρουαρίου

Covid-free wallet: Πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτοπροσωπίας στο κινητό – Oδηγίες ενεργοποίησης της εφαρμογής (video)

Ουρές για δωρεάν μοριακό τεστ – Αρκεί το θετικό rapid στους εμβολιασμένους (video)

Ενδιαφέρον σημειώνει και η παρατήρηση των πόλεων της επαρχίας που επισκέπτονταν περισσότερο τον ενημερωτικό μας ιστότοπο.

Έτσι, πέραν της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, πολλά είναι τα κλικ που έρχονταν από την Πάτρα αλλά και το Ηράκλειο της Κρήτης.

Εκτός από τους χρήστες της επικράτειας, η ομογένεια επίσης τιμά το ertnews.gr, με πλήθη αναγνωστών μας να βρίσκονται στις ΗΠΑ, την Κύπρο, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και την Ολλανδία.

https://www.youtube.com/watch?v=4pcqozqOu0M

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος