Απογραφή πληθυσμού: Τα αποτελέσματα επιλογής των απογραφέων ανά περιοχή (πίνακες) – Το ποσό που θα λάβουν ως πληρωμή

Ανακοινώθηκαν από την ΕΛΣΤΑΤ τα αποτελέσματα για την πρόσληψη των υπαλλήλων που θα απασχοληθούν στην απογραφή πληθυσμού, διαδικασία που ήδη έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και τον Δεκέμβριο.

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) αναζητούσε περίπου 60.000 απογραφείς σε όλη την επικράτεια, για να αναλάβουν το σημαντικό έργο της συλλογής των δεδομένων.

Τα αποτελέσματα των απογραφέων:

Οι επιλεγέντες για την Αττική

Οι επιλεγέντες για την Περιφέρεια

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, σε κάθε απογραφέα θα αντιστοιχούν περί τα 120 νοικοκυριά, ενώ ο μισθός που θα λάβουν για περίπου ενάμιση μήνα δουλειάς είναι 1.200 ευρώ μεικτά.

Οι επιλεγέντες θα λάβουν σχετική ενημέρωση τις επόμενες ημέρες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το τι πρέπει να κάνουν στη συνέχεια, ώστε να ξεκινήσουν το έργο τους.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για την ένταξη στο Μητρώο Απογραφέων έχουν όσοι είναι τουλάχιστον απόφοιτοι λυκείου ή εξαταξίου γυμνασίου, ηλικίας 18 έως 67 ετών (έτη γέννησης από 1954 έως 2003).

Οι απογραφείς μπορεί να είναι ιδιώτες, ή υπάλληλοι της Κεντρικής Διοίκησης, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ ελεγχόμενων από το Δημόσιο, ΟΤΑ, Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και όσοι θα υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου.

Δείτε ακόμη: ΔΥΠΑ – Αmazon: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος