Υπόθεση Πάτρας: Η 33χρονη κρίνεται ποινικά υπόλογη για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών

Εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Η 33χρονη προφυλακισμένη μητέρα, κρίνεται ποινικά υπόλογη και για τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας, Μαλένας και Ίριδας. Τις επόμενες ημέρες, ίσως εντός της εβδομάδας, αξιωματικοί της αστυνομίας θα μεταβούν στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα την ενημερώσουν και θα δώσουν την νέα δικογραφία στην ίδια και τους δικηγόρους της, διότι θα κλιθεί να καταθέσει στους εισαγγελείς που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης – θρίλερ.

Ο κ. Γιάννης Γλύκας, Πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, μιλά στην ΕΡΤ για την υπόθεση που έχει συνταράξει το πανελλήνιο. Αναφέρει, πως είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι «γεννάται μία νέα δικογραφία, θα γίνουν δηλαδή δύο δικαστήρια, το ένα για τον θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού και η άλλη για τα δύο μικρότερα».

Η εξέλιξη, η οποία έλαβε σήμερα το «φως» της δημοσιότητας, είναι ότι οι δύο εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, θα καλέσουν την 33χρονη ως ύποπτη για τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών. Θα έχει χρόνο προκειμένου να συντάξει το σημείωμα παροχής εξηγήσεων, όπως δικαιούται από τον νόμο και με βάση και την δική της απολογία, οι δύο εισαγγελείς θα αποφασίσουν για την άσκηση ή όχι ποινικής δίωξης.

Άλλα άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση, είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος