Βουλή – Τροχαίο δυστύχημα: Τι «είδαν» οι κάμερες του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας – Πώς σώθηκε πεζός στη Λ. Κηφισού

Στο σοκαριστικό δυστύχημα που συνέβη το πρωί έξω από τη Βουλή με θύμα έναν 69χρονο πεζό που χτυπήθηκε από δυο αυτοκίνητα στη σειρά με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θανατο, αναφέρθηκε ο σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας Περιφέρειας Αττικής, Κίμων Λογοθέτης μιλώντας στην εκπομπή Συνδέσεις.

«Η εικόνα ήταν συνταρακτική. Συμβαίνουν πολλά τέτοια γεγονότα, όμως αυτό το περιστατικό ήταν σε πολύ κεντρικό σημείο και υπήρχε εικόνα. Συμβαίνουν δυστυχώς πολλές παρασύρσεις πεζών. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν εκτός διάβασης και με «πράσινο» για τους διερχόμενους οδηγούς, σε κάθε περίπτωση όμως όταν υπάρχει πεζός στο δρόμο είναι ό,τι πιο σημαντικό. Οφείλουμε να κάνουμε ο,τιδήποτε για να μην τον χτυπήσουμε ακόμα κι αν φταίει. Όπως πριν λίγη ώρα υπήρχε ένας πεζός  στη Λ. Κηφισού, στην αριστερή λωρίδα, στο ύψος της Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς Πειραιά, δόθηκε σχετικό μήνυμα και η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση» είπε. «Θέλει πολλή προσοχή και μικρές ταχύτητες» πρόσθεσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος