Σύνταγμα: Πέθανε ο τραυματίας του τροχαίου μπροστά από τη Βουλή – Χτυπήθηκε από δύο αυτοκίνητα (video)

Έχασε τη ζωή του τελικά ο άνδρας που παρασύρθηκε από ταξί στο Σύνταγμα, μπροστά από τη Βουλή. Πρόκειται για 69χρονο ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στην προσπάθειά του να περάσει κάθετα τον δρόμο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 5:30 το πρωί επί της Λ. Βασιλίσσης Αμαλίας στο σημείο διέλευσης πεζών, στο φανάρι της συμβολής με τη Λ. Βασ. Γεωργίου, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς την Ομόνοια. Ο 69χρονος χτυπήθηκε αρχικά από διερχόμενο ταξί, μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ενώ προσπαθούσε να σηκωθεί παρασύρθηκε από δεύτερο διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο άνδρας παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όπως διαπιστώθηκε ο άνδρας ήταν άστεγος και οι αστυνομικοί αναζητούν μέλη της οικογένειάς του.

Οι οδηγοί των δύο οχημάτων έχουν συλληφθεί και κρατούνται στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, που έχει αναλάβει και την προανάκριση.

Βουλή – Τροχαίο: Τι «είδαν» οι κάμερες του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας

Σημειώνεται ότι υπάρχει μόνιμη αστυνομική παρουσία στην περιοχή που πιθανότατα είναι μάρτυρες του περιστατικού και οπτικό υλικό που εξετάζεται προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Ρεπορταζ Κ. Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος