Τροχαίο στον Πλαταμώνα: Πατέρας του 23χρονου που χαροπαλεύει ο οδηγός του πρώτου ΙΧ – Στη ΜΕΘ δυο τραυματίες

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας συνεχιζουν να νοσηλεύονται οι δυο τραυματίες από το τροχαίο που συνέβη στην εθνική στο ύψος του Πλαταμώνα. Συγγενείς του 23χρονου και του 28χρονου περιμένουν έξω απο το νοσοκομείο Παπαγεωργίου με αγωνία να μάθουν νέα για την υγεία τους.

Ο Ραφαήλ, θείος των τραυματιών μίλησε στην ΕΡΤ αποκαλύπτοντας πως ο οδηγός του πρώτου ΙΧ ειναι ο πατέρας του 23χρονου που χαροπαλεύει. Από την πλευρά τους δεν μπορούν να πιστέψουν πώς συνέβη το κακό αφού στο συγκεκριμένο σημείο είχε και φωτισμό αλλα τα ΙΧ ήταν σταματημένα στην άκρη με αλάρμ.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 01.30 τα ξημερώματα της Κυριακής 23 Απριλίου στην ΠΑΘΕ, 200 μέτρα μετά την έξοδο της σήραγγας του Πλαταμώνα στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ που μόλις είχαν σταματήσει στη ΛΕΑ με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου, 19 ετών, και να τραυματιστούν σοβαρά οι τρεις επιβάτες του.

Οι δύο βρίσκονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης και ο ένας στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας. Οι δύο τραυματίες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου διακομίσθηκαν διασωληνωμένοι και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Πρόκειται για έναν 23χρονο και ένα 28χρονο εκ των οποίων ο ένας χειρουργείται ενώ και ο δεύτερος θα χειρουργηθεί μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται.
Οι επιβαίνοντες στο δεύτερο ΙΧ, μεταξύ των οποίων και μια ανήλικη 8 ετών, με τους γονείς της 42 και 44 ετών, ήταν πιο ελαφρά τραυματισμένοι και νοσηλεύθηκαν στη Λάρισα.

Ο οδηγός του λεωφορείου των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, που μετέφερε 75 επιβάτες, συνελήφθη.

Θεσσαλονίκη – Λία Χριστάρα | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος