Θάνατος τριών παιδιών-Πάτρα: Στην ανακρίτρια ο πατέρας

Πεπεισμένος πλέον πως ο θάνατος της 9χρονης κόρης του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, πίσω από την οποία είναι η κατηγορούμενη, εμφανίζεται ο σύζυγος της και πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών.

Στο ανακριτικό γραφείο βρίσκεται από τις 12 το μεσημέρι, ο 30χρονος και θα δώσει κατάθεση για όσα έγιναν μέχρι τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του που κατέληξε τον περασμένο Ιανουάριο έχοντας βιώσει την απώλεια των δύο μικρότερων αδελφών της.

Την Τετάρτη πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, αφού όπως ανέφερε τα “στοιχεία είναι αδιάσειστα”.

Η κατάθεση του 30χρονου έχει μεγάλη σημασία για την ανάκριση καθώς αναμένεται ότι θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για την σχέση του με την σύζυγό του και τα παιδιά τους αλλά και για άλλα ζητήματα που θα σκιαγραφήσουν την ζωή και τον εσωτερικό τρόπο λειτουργίας της οικογένειάς του.

Αντίστοιχες ερωτήσεις, για την σχέση της με τον πατέρα των παιδιών της από την γνωριμία τους έως τώρα, δέχθηκε και η 33χρονη κατά τη διάρκεια της απολογίας της από την δικαστική λειτουργό.

Η κατηγορούμενη φέρεται να περιέγραψε μια “δύσκολη” σχέση με τον 30χρονο, “μια σχέση με τα συνηθισμένα σκαμπανεβάσματα ” όπως είπε, περιγράφοντας αποχωρήσεις και επιστροφές του συζύγου αλλά και της ίδιας στην εστία της οικογένειας . Η 33χρονη προσδιορίζοντας την αρχή των συζυγικών προβλημάτων μετά τον θάνατο της Μαλένας, το 2018, περίγραψε ως έναν καλό πατέρα τον σύζυγο της.

Την ίδια ώρα οι δικαστικές αρχές έδωσαν το πράσινο φως και αίρεται το απόρρητο των τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών επικοινωνιών της κατηγορούμενης. Η 33χρονη, που κρατείται στον Κορυδαλλό, θα καταθέσει προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος