Αίρεται το τηλεφωνικό και ηλεκτρονικό απόρρητο της 33χρονης – Ο πατέρας την «αδειάζει» και υποστηρίζει την κατηγορία της δολοφονίας

Mέσα σε λιγότερες από 24 ώρες κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και εκδόθηκε το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών για άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου της κατηγορούμενης.

Έτσι πλέον λύνονται τα χέρια των διωκτικών αρχών να ελέγξουν σε βάθος χρόνου με ποιους μιλούσε η 33χρονη και τι αναζητούσε στο διαδίκτυο, εάν δηλαδή έψαχνε πληροφορίες για την ουσία κεταμίνη που φέρεται ότι έδωσε στην κόρη της. Οκτώ κινητά τηλέφωνα και άλλες δύο φορητές ηλεκτρονικές συσκευές θα ελεγχθούν εξονυχιστικά με τις αρχές να ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να ανακτήσουν κρίσιμα στοιχεία και δεδομένα.

Παράλληλα ξεκινούν οι καταθέσεις μαρτύρων. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή το πολύ στις αρχές της επόμενης θα κληθεί να δώσει κατάθεση ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακρίτρια έχει καταρτίσει έναν πρώτο κατάλογο με ονόματα ιατρών και νοσηλευτών, οι οποίοι άμεσα θα διαβούν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου για να περιγράψουν τις συνθήκες νοσηλείας της μικρής Τζωρτζίνας, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν πρόσωπα από το συγγενικό περιβάλλον του 9χρονου κοριτσιού.

«Είμαι σοκαρισμένος, τα στοιχεία είναι αδιάσειστα»

Ο σύζυγος της φερόμενης ως παιδοκτόνου, “αδειάζει” την 33χρονη και υποστηρίζει στην ανάκριση την κατηγορία ότι δολοφόνησε την πρωτότοκη κόρη τους.

Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών επιβεβαίωσε στην ανακρίτρια, ότι το τάμπλετ της 9χρονης είναι θαμμένο μαζί με τη σορό της. Τις επόμενες ημέρες θα κληθεί από την κα Σαλάππα, να καταθέσει όλα όσα ξέρει για τις συνθήκες θανάτου της κόρης του.

«Πρόκειται για στυγνή δολοφονία σε βάρος ενός μικρού παιδιού που τελέστηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και με μεθοδικότητα, αν λάβουμε υπόψιν ότι είχαν προηγηθεί  τουλάχιστον 5 απόπειρες», δηλώνει ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη Δημήτρης Καράμπελας

Έκπληκτη από τη μεταστροφή του συζύγου της, δηλώνει μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού η κατηγορούμενη μητέρα.

Αύριο αναμένεται να προσφύγει κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησής της.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος