Θάνατος τριών παιδιών: Την Παρασκευή θα μιλήσει ο σύζυγος της 33χρονης – Αστυνομική δύναμη έξω από το σπίτι της οικογένειας (video)

Αποκλεισμένο από χθες το απόγευμα είναι το οικοδομικό τετράγωνο όπου βρίσκεται το σπίτι της οιοκογένειας στην Πάτρα, για τον φόβο επεισοδίων. Πολύς κόσμος έχει περάσει από την γειτονιά στην οδό Μπιζανίου, όπου μένει η οικογένεια των τριών κοριτσιών.

Όπως είπε ο κ. Δημήτρης Καράμπελας, δικηγόρος του συζύγου της 33χρονης που έχει συλληφθεί: “Ο Μ.Δ. δεν είναι εξαφανισμένος. Είναι σοκαρισμένος. Αναμένει να λάβει γνώση της δικογραφίας και αμέσως μετά θα τοποθετηθεί δημοσίως”.

Θάνατος τριών παιδιών: Την Παρασκευή θα μιλήσει ο σύζυγος της 33χρονης – Αστυνομική δύναμη έξω από το σπίτι της οικογένειας (video)

Στο σπίτι της οικογένειας, υπήρξαν χθες κάποιες ακραίες αντιδράσεις από τους συγκεντρωμένους με αναγραφή συνθημάτων στους τοίχους του σπιτιού. Πολλοί προσέρχονται για να αφήσουν λίγα λουλούδια, ενώ έχουν ανάψει κεριά μπροστά στην είσοδο.

Όλοι είναι σοκαρισμένοι και λένε πόσο άδικο ήταν να χαθούν τρεις ψυχές με τέτοιον τρόπο.

Στο κάδρο των ερευνών της αστυνομίας υπάρχουν δύο συγγενικά πρόσωπα που θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις σχετικές με την υπόθεση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος