Τάσος Ξιαρχό: «Παρακαλούσα τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή» – Νέο μήνυμα του 29χρονου χορογράφου που απειλoύσε με αυτοκτονία (video)

Τέρμα στη ζωή του απειλούσε να βάλει το μεσημέρι της Δευτέρας ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό, σε συνέχεια του σάλου που προκλήθηκε έπειτα από ανάρτηση που έκανε στο Instagram την Κυριακή.

Στο επίμαχο story που κοινοποίησε στον λογαριασμό του, ο ίδιος φαίνόταν να βιντεοσκοπεί μια νεαρή γυναίκα, χωρίς τη συγκατάθεσή της, σχολιάζοντάς την ειρωνικά για τα κιλά και τις ενδυματολογικές της επιλογές. Ακολούθησε «θύελλα» αντιδράσεων στα social media.

Ακολούθως μια ημέρα μετά, τη Δευτέρα, ο ίδιος φερόταν ότι απειλούσε να αυτοκτονήσει, στην περιοχή του Μενιδίου, όπου και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση.

Πληροφορίες αρχικά, έκαναν λόγο για ποσότητα από χάπια στην κατοχή του, ενώ τον εμφάνιζαν να έχει επικοινωνήσει με φίλους του, στέλνοντας ανησυχητικά μηνύματα.

Επανεμφανίστηκε μέσω TikTok

Μερικές ώρες μετά, ο Τάσος Ξιαρχό έδωσε σημεία ζωής, αναρτώντας ένα νέο βίντεο, στο TikTok αυτή τη φορά, το οποίο ωστόσο διέγραψε αμέσως μετά.

Το εν λόγω μήνυμα στο βίντεο, ανέφερε:

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη.

Όταν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον την ευχή: Εύχομαι να πεθάνεις, τότε σκεφτείτε αν όντως αξίζει. Οταν εσείς πράξετε λάθος, να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν: Αυτός ψέματα το έκανε, για να τον λυπηθούν. Ε, τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι, σκέφτονται κακοπροαίρετα».

Η πρώτη προβλητική ανάρτησή του

«Όταν ήμουν παιδί άκουγα ένα πράγμα συνέχεια: “όταν είσαι παχύς, δεν φοράς ρίγα οριζόντια”» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων ο χορευτής στο επίμαχο βίντεο, δειπνώντας σε εστιατόριο με μουσική. «Το θυμάμαι από μωρό, ναι, δεν φοράμε ρίγα οριζόντια. Κοιτάξτε», συνεχίζει ο ίδιος, στρέφοντας την κάμερά του στη γυναίκα η οποία, χωρίς να ξέρει ότι την βιντεοσκοπούν, έτρωγε με την παρέα της στο διπλανό τραπέζι.

Στη συνέχεια, η γυναίκα αντιλήφθηκε πώς την βιντεοσκοπούν και ο χορευτής μπήκε στις τουαλέτες του εστιατορίου συνεχίζοντας να γελά με το περιστατικό, στα stories που μοιράστηκε με τους ακολούθους του.

Λίγο αργότερα, σειρά από καταδικαστικά σχόλια για το bullying και την στοχοποίηση της γυναίκας εμφανίζονταν στο προφίλ του.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος